tiistai 29. marraskuuta 2016

Hempeä skitlette

I love Cesars tapahtuman aikaan törmäsin liikkeessä itselleni uuteen kynsilakka merkkiin. Toki olen kuulluut CND Shellac ja Vinylux tuotteista, mutta tämä creative play on uusi tuttavuus eikä se ole markkinoillakaan kovinkaan kauaa ollut.

Creative playn lakat ovat 7-free, joten ne ovat ilman tolueenia, kamferia, formaldehydeä, dibutyyliftalaattia ( DBP ), formaldehyderesiiniä, ksyleeniä tai butanonia ( MEK ).

Lakkoja löytyy 80 eri sävyssä, joissa on 10 eri koostumusta.
Cream Metallic Pearl Satin Shimmer Holographic Glitter Multi-Color Glitter Micro Glitter Metallic Glitter Transformer


Mä itse iskin silmäni ensimmäisenä kauniiseen marjapuuron (vaalea roosa) väriseen lakkaan. Tän väriset lakat on mun heikkous, mutta niitä ei kyllä löydy turhan usein. Mun oli pakko saada tää itselleni, joten ostin tän itselleni. Eikä ollu mun mielestä edes pahan hintainen lakka 10,50€. 

Koostumukseltaan Blush On U on todella hyvä. Uskoisin tän peittävän lyhyet kynnet yhdellä kerroksella. Omilleni lakkasin kaksi ohuehkoa kerrosta, sillä ensimmäisen kerroksen jälkeen ihan vähän kuulsi vapaankasvun raja. 

Etusormessa ja pikkurillissä on kaksi kerrosta Ginan Luxoriousta, joka on kaunis ruusukultainen lakka. Nämä kaks sopi mun mielestä tosi hyvin yhteen ja nää oliki mulla lähemmäs viikon kynsillä.

Koristeeksi laitoin muutamia lasisia timantteja, sillä en halunnut liikaa peittää lakkojen kauneutta. 

 photo cnd_zpsjzqkhvd6.png

Lakat

CND - Blush On U
GinaTricot - Luxorious2 kommenttia: