perjantai 27. toukokuuta 2016

Kaunis Salt Water

Viime sunnuntaina piCture pOlish julkaisi uuden kokoelman ihania lakkoja, joista kävin tiistaina kotiuttamassa kaksi kappaletta. Ja ensimmäisenä kynsille pääsi aivan ihana Salt Water. Lakka on taattua PP:n laatua ja peittää hyvin jo kahdella kerroksella.

Lakka on aivan ihana turkoosi, joka on täynnä pientä kultaista holohippua. Jo Cesarsilla tuli mieleeni verrata Salt Wateria ja Cyania, mutta eiväthän ne olleet lähelläkään toisiaan. Better Nail Day blogissa on vertailtu tätä ja muita samaan aikaan julkaistuija lakkoja aikaisemmin julkaistuihin PP:n lakkoihin. 

 photo kblogi_zpszah0dgld.jpg photo kblogi2_zpstczmj411.jpg 

Tämän lakkauksen halusin olevan hyvin yksikertainen, että Salt Water pääsee oikeuksiinsa. Päädyin koristelemaan lakkauksen näteillä waterdecaleilla.

 photo kblogi1_zpsvfnfemoe.jpg photo kblogi4_zpskhbnrtah.jpg photo kblogi3_zpsl3ohw9e4.jpg

Oletteko te ostaneet tähän kokoelmaan kuuluvia lakkoja? 
Tai meinaatteko ostaa ?

p.s. postailu on jäänyt vähemmälle nyt, kun taivaalle ilmestyi tuo ihmeellinen valopallo. Olen viettänyt suurimman osan vapaa-ajastani ulkona.

2 kommenttia:

 1. Tosi kauniit ♥ Oon vielä tyytynyt vain ihailemaan toisten kynsillä näitä uusia sävyjä. Mutta jos jotku kaksi ostaisin, päätyisin samoihin kuin sinä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 nää kaks on kyl ihan mun lempparit täst kokoelmasta (:

   Poista