perjantai 21. marraskuuta 2014

Aztec -skitlette

Näistä kynsistä on jo kuukausi aikaa. Näitä ennen tais olla pitkään kausi, jolloin en keksiny mitä lakata. Oli kauhee kynsimasis. Sitte kävin Ginassa ja päädyin ostamaan kaks kynsilakkaa, joita halusin päästä käyttämään. Sit vaan äkkii ettimään kuvia Pinterestistä. Siinä tais mennä pari tuntia. Hupsis. Noh mutta sitten kun idea löyty piirin paintilla idean joten näen hieman miltä se voisi näyttää ja siitä se oli helppo siirtää kynsille. Olen nyt viime aikoina tehnyt enemmänkin tota ensin paintilla piirtämistä ja oon huomannu, että se auttaa. Sillä jos oon ensin suunnitellu kynnet paintilla tykkään niistä paljon todennäkösemmin kuin, jos en ois niitä etukäteen suunnitellu visuaalisesti näkyviksi.


Saatan kyllä toteutus vaiheessa vielä hieman muuttaa suunnitelmaa, kuten tästäkin huomaatte, että ranskiksen muoto on muuttunut ja nimettömistä jäi pinkit pilkut pois. Näinhin kynsiin olin pitkästä aikaa tyytyväinen ja viihdyinkin näissä pitkään.


 photo kblogi2_zpsd6aae230.jpg  photo kblogi_zps3ac15809.jpg  photo kblogi1_zps14c9c1bc.jpg

Licorice oli peittävyydeltään kahdella kerroksella hyvä, mutta omaan silmään liian tumma. Siitä syystä mun oli pakko laittaa kaiken päälle vielä Pure Pearlfection. Azalea petti harmaan päälle hyvin. Leveään nimettömän raitaan laitoin kaksi kerrosta, mutta ohuempiin käsinmaalattuihin viivoihin riitti yksi kerros. Seche Vite vai olikohan se sittenkin Pearlfection läveytti vähän noita käsinmaalattuja viivoja, jotka muutenkin oli reunoiltaan vähän epätasaiset, kun en ole vielä hirveesti harjotellu vapaalla kädellä viivojen tekemistä.

Lakat

GinaTricot - Licorice
GinaTricot - White
GinaTricot - Azalea Pink
Lumene - Be Happy
Essie - Pure Pearlfection

 photo kblogi3_zpsde086181.jpg

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti