tiistai 2. syyskuuta 2014

Liloja kukkasia

Yksinkertaiset, mutta nätit. En halunnut jokaisesta kynnestä samanlaista, sillä kyllästyn muuten niin nopeasti. Päädyin sitten kokeilemaan (vihdoin ja viimein) waterdecaleita. Mulla on ollut nää tuolla laatikossa varmaan noin vuoden, enkä oo saanu kokeiltua niitä ennen ku nytten.

Lila lakka pääsi myös ensimmäistä kertaa kynsille, ihana nätti lakka. Peitti omasta mielestäni ainakin hyvin kahdella kerroksella. Ranskiskynsissä on jo aikaisemmin mun hyväks toteama O.P.I:n Sweet Memories, jota riittää hyvin yksikerros ranskikseen, mutta jos jostain syystä haluaa peittävämpää jälkeä niin kaksikin peittää jo tarpeaksi. Pilkut hieman epäonnistui (ainakin omasta mielestä) sillä niistä tuli erikokoisia.

Waterdecalien käyttökokemus ensimmäisellä kerralla oli ihan hyvä. Liotin vaan kuvia irti liian syvässä astiassa ja liian kauan, joten kuvat tipahti astian pohjalle. Sain ne kuitenkin poimittua sieltä ja aseteltua hyvin kynnelle. Kaiken päälle laitoin vielä mulle aika suht uutta Essien Pure Pearlfectionia. Oon ettiny tällästä lakkaa jo pitkään. Ei tääkään oo ihan täydellinen, mutta menettelee.

 photo kynsiblogi11_zpsc439e408.jpg  photo kynsiblogi10_zps2c9fcaab.jpg  photo kynsiblogi3_zpsee9d1479.jpg

Essie - Pure Pearlfection
O.P.I - Lucky Lucky Lavender
O.P.I - Can You Dig It?
O.P.I - Sweet Memories

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti