torstai 17. heinäkuuta 2014

Pinkki leopardi hopeilla täplillä

Leopardi on ollu aina mun suosikki eläinkuosi. Ja aika ajoin tulee sellanen tunne, että pakko saada laittaa kynsille leopardikuviota. Sit se jää takaraivoon kummittelemaan, jos en kynsille sitä tee. Sillä se huutaa "leopardikuviota! leopardikuviota!"

Skitlette on toinen mun vakio -juttu. Jotenkin tykkään vaan siitä, että kaikki kynnet ei oo samanlaisia. Tällä kertaa päädyin pinkihtävään vaaleenpunaseen. Tai mikä tää väri nyt onkaan. En nyt taas saa päähäni mitään muuta kuvausta tästä väristä. Tykkään täst väristä aika paljon ja tää on muistaakseni mun ensimmäinen itse ostettu O.P.I:n lakka.


 photo kynsiblogii6_zps25987339.jpg photo kynsiblogii5_zps2081553f.jpg

Yhteen kynteen halusin jotain hopeeta kynnelle ja vaihtoehdot oli aika vähissä, kun halusin jotain tosi kimaltavaa. Toinen vaihtoehto ois ollu irtoglitteri, mutta päädyin kuitenkin kokeilemaan hiekkalakkaa ja sen päälle päälyslakan. Ja vielä niihin sopivat hopiset niitit pariin kynteen.

 photo kynsiblogiii_zps5fbf19d7.png

Lakkoina:

Isadora Sugar Crush - Diamond Crush
O.P.I - Kiss Me On My Tulips
China Glaze - Liquid Leather
GinaTricot - Silver

 photo kynsiblogii4_zps2ebacdf0.jpg

4 kommenttia:

 1. Mistä noi kynsikynät mil tehään palloja yms. on ostettu?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on dotting tooleja (: suomeks niillä ei oo kai mitään vakiintunutta nimeä mutta pilkkutikku on yks. Omani mä olen ostanut eBaysta, mutta niitä saa myös suomessa olevista verkkokaupoista. Ainakin SannaTara nail art myy niitä (:

   Poista