perjantai 20. maaliskuuta 2020

Lakkaushaaste: Keväinen ranskis

Apua. Edeltävästä postauksesta on kulunut kaksi kuukautta. Viime kuussa tuli unohdus ja sekaannus, vaikka tiesin, mikä päivä oli niin jotenkin meni koko postaus sekä kynsien lakkaus ohi. Harmitti ihan hirveesti, että sotkin päivät silleen.

Tämän kuun postauksen kanssa tiesin kyllä, missä päivässä mennään. Silti tapani mukaan kirjoitan tätä illalla juuri ennen julkaisupäivää.

Käykää katsomassa, mitä muut osallistujat ovat tehneet:



kevat

Mulla oli alussa monta ideaa, joista oli vaikea päättää. Lopulta tein päätöksen, että haluan suht perinteisen ranskiksen, mutta tietysti keväisillä väreillä.

Lakkasin kaikki kynnet ensin Color Clubin Blush Crush lakalla. Lakkasin kaikkiin vain yhden kerroksen, jotta se tasoitti hieman kynnen sävyä. Mullahan on Kiara Skyn Dip Powdereilla vahvistetut omat kynnet ja sävynä oli aika punertava nude, jota halusin hieman tasoittaa.

Kynnen kärjet lakkasin Glisten&Glown Today is Your Day lakalla, joka on aivan ihana keltainen lakka. En ole pitkään aikaan käyttänyt tätä ja pullosta katsottuna tää näytti vaaleammalta, mutta kynsillä kuivuikin aika kirkkaan keltaiseksi. Yllätys, mutta ei huono sellainen.

Halusin lisätä hieman kimallusta kynnelle, joten lakkasin yhden kerroksen China Glazen Fairy Dustia kaiken päälle. Sitten jo kaduin sitä. Nuden päällä se näytti aivan ihanalta, mutta keltaisen päälle se ei sopinut yhtään. Sen takia lakkasin uudelleen keltaisella kärjet, jotta holo niissä peittyisi.

Lopuksi tein vielä dotting toolilla ja Kiara Skyn Tropic like it's hot lakalla. Tää on siis aivan täydellinen vihreä ja se on paljon sanottu multa, sillä normaalisti en tykkää vihreistä ollenkaan.

ranskis_kevat

Milloin sinä teit viimeksi ranskalaisen manikyyrin ?

8 kommenttia: