sunnuntai 25. joulukuuta 2016

Rauhallista Joulunaikaa!

Toivottavasti teillä oli oikein mukava jouluaatto ja saatte nauttia vielä pari päivää ihanasta seurasta sekä kynsienlakkaamisesa ;)

Mulla riitti joulun alla vilinää ja vilskettä, joten postaaminen jäi taas vähemmälle. En käsitä miten joka vuosi Joulu pääsee yllättämään.

 photo holo_berries_zpsijnenkzk.jpg 

Joulukynnet mulla on hyvin yksinkertaiset. piCture pOlishin Holo Berries on aivan ihana lakka ja sopii täydelliesti jouluun.

Holo Berries on kaunis punainen glitterlakka, jellypohjalla. Lakasta löytyy kahden kokoista glitteriä punaisena ja holona. Lakkasin tämän alle kirkkaan punaisen creme kerroksen, jotta saan varmasti tarpeeksi peittävän lopputuloksen. Lakkasin kaksi kerrosta holo berriesillä ja sain hyvin kauniin lopputuloksen.

Alla oleva China Glazen The Heat Is On kirkastaa hieman Holo Berriesiä, joka on todellisuudessa pikkaisen tummempi.

 photo holo_berries_pullo_zpsodwfltct.jpg  photo lakat_zpsb9rwjzmv.jpg

perjantai 16. joulukuuta 2016

O.P.I - Big Apple Red

En hirveämmin lakkaa kynsiä yksivärisesti, mutta eilen tuli fiilis , että haluan punaiset kynnet. Mun kynnet on vihdoinkin kasvanut aika pitkiksi ja oon aina ihallut pitkiä punaisia kynsiä. 

Lakka peittää kolmella ohuella kerroksella ihan hyvin, jos on tarkka saattaa nähdä vielä hennosti vapaankasvun rajan, mutta mulla ei töissä hirveen hyvin kestä lakat. Sen takia en viitsinyt nyt neljättä kerrosta lakata.  Mutta väriltään tämä on kaunis punainen.

 photo punaiset_kynnet_zpsap0cl6cw.jpg

Kolahtaako punaiset kynnet ?

tiistai 13. joulukuuta 2016

Jäistä pitsiä

Yks päivä rupesin lakkaamaan kynsiä värien pohjalta. Olin valinnut kaksi hyvin jäistä sävyä, mutta mulla ei todellakaan ollut mielessä, minkään näköstä koristelua. Tutkiskelin lakkalaatikoita ja löysin nätin holotopperin. Lakkasin kerroksen sitä, ei riitä vielä tarvii jotain. Sit välähti, leimaus on nopeeta, sen mä teen. Ja niin teinkin sen jälkeen, kun olin puol tuntia ettiny sopivaa kuviota. En halunnut liian peittävää, mutta toisin kävi. Valitsin mun lempi leimauskuvion ja näistä tuli kivat. Kivemmat, kun odotin. Sillä yleensäm kun toimin näin lakkaus menee pilalle.

 photo jainenpitsi_zpscyqxput5.png

Keskisormesta ja nimettömästä löytyy kaksi kerrosta, Essien syksy 2016 kokoelmaan kuuluvaa, todella nättiä murrettua vaaleansinistä/ turkoosia, nimeltä udon know me. Lakka levittyy vaivattomasti ja tuntuu tasoittuvan kynnellä itsestään. 

Muissa kynsissä on Essien petal pushershia myös kaksi vaivatonta kerrosta. 

Jokaisesta kynnestä löytyy ohut kerros nättiä holotopperia. Kuvissa se ei erottunut oikein kunnolla paitsi pikkurilleistä hieman. Livenä se näkyi paljon selkeämmin tietyssä valossa. Tykkäsin kovasti, ettei efekti ollut tälläkertaa niin voimakas, vaan jäi juuri tuollaiseksi varovaikseksi kiilloksi. 

 photo jainenpitsi_lakat_zps5j5mkmoe.jpg



Lakat

ncLA - Shimmer Me Pretty
Essie - petal pushers
Essie  - udon know me

keskiviikko 7. joulukuuta 2016

Kultahiutaleilla koristeltu

Viime aikoina on ollut puutetta lakkausideoista ja onkin tullut viime aikoina lakattua hyvin yksinkertaisia lakkauksia tai muokattua vanhasta lakkauksesta hieman erilainen. 

Näihin kynsiin sain idean, kun tutkin mun swatchtikku purkkia. Löysin sieltä kaksi toisiinsa sopivaa lakkaa ja rupesin miettimään koristelua. Törmäsin vielä kolmanteen tikkuun, joka oli aivan täydellinen kaveri näille kahdelle.

 photo yksinkertaiset_zpsg6wzpp4v.png

Lakkasin etu- ja keskisormiin kaksi kerrosta kauniilla hyvin neutraalilla O.P.I:n Taupe-less Beachilla. Lakka on todella hyvin käyttäytyvä creme, joka ei valu kynsinauhoille. Muihin sormiin lakkasin kaksi kerrosta Essien, syksy 2016 kokoelmaan kuuluvalla, Go Go Geishalla. Lakka on kaunis vanha pinkki. Tämäkin lakka käyttäytyy todella nätisti eikä valunut kynsinauhoille ollenkaan. Jokaiselle kynnelle lakkasin yhden tai kaksi kerrosta kultaista hiutaletta, lakasta I ♥ My Golden Pumps, joka kuuluu Essencen Merry Berry vuoden 2015 joulukokoelmasta.

 photo lakat_yksinkertaiset_zpsv8tgfkjn.jpg

Lakat

Essie - Go Go Geisha
Essence - I ♥ My Golden Pumps
O.P.I - Taupe-less Beach

tiistai 6. joulukuuta 2016

Itsenäisyyspäiväkynnet x2

Inspiroiduin lakkaamaan kahdet erilaiset kynnet Suomenlipun väreissä. Molemmat ovat hyvin yksinkertaiset, mutta tyyliltään erilaiset.

 photo itsenaisyyspaiva_kynnet_zpscy0fskmn.png

Etusormeen, nimettömään ja pikkurilliin lakkasin kaksi ohutta kerrosta Isadoran Pool Crush -hiekkalakkaa. Peukaloon ja keskisormeen lakkasin kaksi ohutta kerrtosta Essencen White Wild Waysia. Kolmesta piCture pOlishin lakasta sekoitin sopivan sävyisen värin, jolla maalasin ohuensiveltimen avulla Suomenliput kynsiin.

Lakkasin liukuvärjättyjen kynsien pohjalle ohuen kerroksen GinaTricotin Puff Powderia, jonka päälle tein liukuvärin pp:n Forget Me Not:illa ja laitoin aivan kärkeen hieman freyas cat:iä.  Päälimmäiseksi laitoin pari ohutta kerrosta GinaTricotin Stormia.

Molempien lakkausten alla on ohut kerrost Unt - peel off basecoatia.

 photo lakat_zpsjmzt1jji.png

Marraskuun kynnet

 photo marraskuun kynnet_zpskxjluw2t.jpg
ncLA - The World Orbits Around Me || Ensilumi || ncLA - Wandering Stars || Hempeä Skitlette || Savua vai Marmoria?

Marraskuussa tuli lakkailtua muutamat swatchit ncLA:n ihanilla holoilla, joita en loppujen lopuksi halunnut edes koristella. Marraskuussa sataneen ensilumen kunniaksi lakkasin myös kauniin liukuvärin, johon tein leimadecaleilla lumihiutaleita. Yksi hempeä skitlette mahtui myös mukaan, jonka väri yhdeistelmä oli aivan täydellinen mun silmään. Kollaasin viimeiset kynnet on lakattukkin lokakuussa, mutta sain julkaistua kynnet vasta marraskuun lopulla. Tuo marjapuuron värinen lakka on ollut kyllä selkeesti mun lemppari lakka marras-lokakuussa.


Mitkä kynnet on teidän lempparit ?