sunnuntai 29. marraskuuta 2015

BPS:n tuotteita testissä

Tässä on viimeiset tuotteet jotka sain Born Pretty Storelta testiin. Purkillinen glitteriä ja glitterin poimintaan soveltuva työkalu. 
 Testasin tätä glitteriä vaan pikaisesti kynsille, sillä halusin tietää miltä tää näyttää.
 photo kblogi1_zpsa9kme5dt.jpg  photo kblogi2_zpsebk6gzfm.jpg
Työkalu glitterin poimintaan on ihan kiva. Se on sienen palanen varressa, mutta silti ihan kätevä, ettei sotke kynsiä. 
Sitten tää glitteri pöly. Tuotekuvaa katoin puhelimella ja luulin glitterin olevan ruusukultaista. No kuten kuvista näette ei se ollutkaan. Olin aika pettynyt, kun tämä saapui, sillä olin odottanut kovasti ruusukultaista glitteriä. Koostumukseltaan ja toimivuudeltaan tää on ihan ok, mutta ei sitä mitä halusin. Joten mun mokahan tää oli, koska en kattonu kuvaa tarpeeks tarkkaan. Ei se kuva koneellakaan ole tarpeeksi selkeä, jos ei tiedä tuotteen olevan eri värinen.
 photo kblogi_zpsb1zeyco8.jpg

tiistai 24. marraskuuta 2015

Aztec -kynnet ja BPS niitit testissä

Sunnuntai iltana mulla oli aivan loistava lakkausidea. Halusin tehdä Aztec -koristelut kynsille uusilla lakoilla ja leimadecalien tekoon asti kaikki oli hyvin. Tai eihän ne leimadecleita ole vaan käsinmaalausdecaleita. Kynsille asetteleminen oli se ongelma ja kaikki meni sitte pilalle. Koska oon itte niin perfektionisti mua häiritsee ihan hirveesti, kun nää meni vinoon.
 photo kblogi3_zpswpirjxnc.jpg  photo kblogi_zpshymzkj39.png
Nude ihana uusi lakka.What's she dune?  peittää ainakin mun kynnet yhdellä kerroksella. Aika valuvaa tää oli, mutta silti ihan hallittavissa eikä valunut pahasti kynsinauhoille. 
Muita lakkoja käytinkin vain koristeluun, joten peittävyydestä en vielä voi sanoa mitää. Palataan siihen, kun olen ne testannut kunnolla. Väreinä tykkään kyllä paljon näistä.
Tykästyin kovasti itse tekemään decaleita. Oon yhdet ennen näitä tehny ja ne odottaa vielä hetken julkaisuaan. Decalit onnistui hyvin, vaikka käsi tärisikin aika paljon viivoja tehdessä ja niistä tuli vähän kierot. Peukkuun ja keskisormeen sain aseteltua decalit aika suoraan, mutta nimettömät. Sanonko oikeesti mitä. Mua ihan itkettää näiden kanssa, molemmissa käsissä ne meni ihan kieroon. Onneks sentään samalla tavalla.
Pikkurilliin ja etusormeen rupesin miettimään jotain koristeita vielä, sillä ne näyttivät tyhjiltä. Tutkailin koristeitani ja löysin sieltä vähän aikaa sitten Born Pretty Storelta saamani värikkäät niitit, jotka sopi ihan täydellisesti tän lakkauksen väreihin. Nää on mun mielestä just sopivan kokosia, sillä ne ei pikkurillissä näytä yhtään liian isoilta. Ja tuntuu pysyvän tosi hyvin kynnellä vain kynsilakalla. 
Lakat
China Glaze - What's she dune?
China Glaze - The heat is on
China Glaze - Rain dance the night away
China Glaze - Golden enchantment
Niitit*
*=saatu
 photo kblogi2_zpsaogi4lp8.jpg
p.s. sivupalkissa on 10% alennuskoodi Born Pretty Storeen.

maanantai 16. marraskuuta 2015

Pinkki harmaa watterspotted

Apua. Näiden kynsien lakkaamisesta on jo kaksi kuukautta. Jostain syystä nää on vaan jääny roikkumaan julkasu jonoon parien muiden lakkausten lisäksi.

Nää kynnet tuli idoitua uuden lakan perusteella. Ja päädyin silloin toista kertaa testaamaan watterspottedia. Näistä kynsistä tuli tosi kivat ja rakastan tota uutta harmaata lakkaa.

 photo kblogii1_zpslm7q5xdz.jpg  photo kblogi2_zpsi5qtgsqz.png

Nimettömästä kynnessä on kaksi ohutta kerrosta #lucky a. Se on ihana tumman pinkki tai tumma aniliinin punainen. En oikeen osaa nimetä tätä väriä. Tosi hyvä käytöksinen lakka, kuten oikeastaan kaikki Essencen lakat.

Etusormesta ja pikkurillistä löytyy Essencen grey matters, jonka takia mä tämän lakkauksen suunnittelinkin. Ihana, ihana, ihana harmaa lakka, joka kuivuu kivan mattaiseksi.

Peukusta ja keskisormesta löytyy pohjalta kaksi ohutta kerrosta O.P.I:n Cement the Deal lakkaa, joka on yksi ihanista 50 shades of grey -kokoelman harmaista lakoista. Eihän kukaan oo huomannu mun rakkautta harmaita lakkoja kohtaan. 

Waterspottediin käytin #lucky a sekä rock my world! ia, jotka on cremejä ja hyvin pigmenttisiä, joten ne soveltuu tosi hyvin waterspottediin ja vesimarmorointiin. Sain tosi hyvin tälläkertaa tehtyä kuvion veden pintaan Herbinan letitys- ja rakennesuihkeella. 

Lakat
Essence - #lucky
Essence - rock my world!
Essence - grey matters
O.P.I - Cement the Deal

 photo kblogi2_zpswwayndxb.jpg


Ootteko kokeillu tätä tekniikkaa ?
Montakohan kertaa sanoin ihana ? 

perjantai 13. marraskuuta 2015

BPS:n siirtokuvat testissä

Sain pitkästä aikaa Born Pretty Storesta muutaman tuotteen testiin. Ja ensimmäisenä päätin testata siirtokuvia. Näin nää samat joskus Heidin blogissa ja tykästyin tähän kuvioon, joten päätin ottaa nää itsellenikin testiin.
 photo kblogi4_zpsv8n2uvsd.jpg  photo kblogi_zpsxsck7cwq.png
fool's gold petti kahdella paksuhkolla kerroksella mua miellyttävästi. Tarkempi ois ehkä vielä laittanu kolmannen kerroksen. Tää on kyllä aivan ihana lakka. Enemmän vihertävämmän turkoosi, kun Cyan, mutta silti selkeesti vielä sinisen puolella. Täynnä PP:lle ominaista ihanaa pientä holohippua ja sen lisäksi isompaa kultaista pyöreetä glitteriä.
Siirtokuvien alla on kaksi ohutta kerrosta valkoista lakkaa, koska oletin näiden siirtokuvien olevan valkoisella pohjalla. Ei ne sitten ollutkaan ja oisin voinu laittaa minkä värin vaan alle. Mutta tykkäsin näistä kovasti myös tälleen. Siirtokuvat oli ihan ok käytöksiset. Aika paksuthan ne on, mutta kuitenkin ihan helppo käsitellä. Paperista irtoamis aika näissä on 10-20 sek. Nää on ihan helppo asetella kynnelle ja niitä voi aika vapaasti liikutella.
Lakat
piCture pOlish - fool's gold
Essie - Blanc

Siirtokuvat*

*=saatu
 photo kblogi1_zps10o8rdq0.jpg

tiistai 10. marraskuuta 2015

I Love Cesars

Perjantaina 16.10 otin suunnakseni suoraan töistä Cesars Shopin, joka sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 22. Cesarsilla oli käynnissä siis varjomessut, sieltä löytyi paljon kivoja tarjouksia sekä pientä purtavaa kävijöille. Perjantaina olin itse paikalla vasta niin myöhään, että siihen aikaan ei oikein ollu enään muita ihmisiä paikalla, ainakaan kuvien otto hetkellä.

 photo kblogi5_zpsxuxyyzbq.jpg  photo kblogi4_zpsgzm0l5ex.jpg

Kävin myös lauantaina Cesarsilla kaverin kanssa I Love Me -messujen jälkeen katsomassa millainen meno siellä on. Sillä lauantaina Cesarsilla oli bloggaajien pitämänä leimauksen testausta sekä käsinmaalausta akryylimaaleilla. En itse käynyt kokeilemassa, koska pelkäsin hurahtavani uusiin akryylimaaleihin.
Kynsitaivas on kyllä niin oikea nimi tälle paikalle. Niin paljon kaikkea ihanaa kynsikoristeita, -lakkoja ja ihan kaikkea kynsienlaittoon liittyvää. Messujen ulkopuolellakin on tullu vietettyä monet hetket tutkimassa kaupan tarjontaa.

 photo kblogi_zpscdgesegx.jpg  photo cesars7_zpsl8uqrpxt.jpg
Tää MILV -siirtokuvaseinä on niin vakuuttava. Niin paljon kaikkia ihania ja helppokäyttöisiä kuvia. Ja näiden hintakin on laskenut 1,50€/arkki messujen jälkeen.
 photo kblogi3_zps3kv4qrus.jpg
Joskushan mä vakuutin kovasti, etten tuu ostamaan indielakkoja. Syynä siihen oli se, että tiesin hurahtavani niihin. Mähän sorruin jo aikaa sitten ja messuillakin tuli vietettyä aika pitkään piCture pOlishin hyllyllä. Vaikeus valita näistä ihanuuksista oli kyllä suuri.
 photo kblogi1_zpscbqb7gx3.jpg  photo kblogi2_zpsx4ne9qqt.jpg

Kyllä meinas iskee valinnan vaikeuks, kun näitä kaikkia uusia kokoelmia tuli tutkittua. Varsinkin tämä O.P.I:n uusi Star Light -kokoelma, jossa on 18 lakkaa. Mun ja monen muun kynsiharrastaja mielestä aivan liian suuri kokoelma. Aika monta sävyä tässä on samanlaisia, kun aikaisemmin julkaistu ja toki muutamia sellasia ihania sävyjä, joita en oo aikasemmin nähny. Ostin näistä yhden perjantai iltana ja lauantaina se sävy oli kokonaan loppu.
 
 photo kblogiii_zpscdjzn6iw.jpg
Cesarsin messuostokset:

piCture pOlish - starry night
piCture pOlish - autumn
piCture pOlish - freya's cats

O.P.I - Ce-less-tial is More
O.P.I - Life Gave Me Lemons*

* = saatu kaupanpäälle kun osti 10 € lakkoja

 photo kblogiii1_zpswias3fal.jpg