maanantai 29. kesäkuuta 2015

Turkoosia, holoa ja leimausta

Heti, kun sain uudet lakat kotiin kannettua oli pakko ruveta suunnittelemaan niillä lakkausta. Niin ihanat lakat oli kyseessä ja vielä saattaisin saada otettua kuvat auringossakin. Olin myös juuri saanu uudet leimauslaatat BPS:tä, niistä lisää omassa postauksessaan. Jostain blogista olin lukenu, että Daydreamer ei peitä kunnolla yksinään ja tikulle swatchatessakin sen huomasin. 

Tää lakkaus keskittyy todella paljon uusien tuotteiden ympärille, koska jostain syystä tuli sellanen fiilis, että kaikki pitää saada sullottua yhteen lakkaukseen. Mun mielestä näistä tuli tosi kivat lakkaukset ja viihdyinkin näillä melkeenpä viikon, kun kestivät niin pitkään hyvinä.

 photo kblogii4_zps0qvla0an.jpg  photo kblogii_zpsd3kfnypc.png
Peukkuun ja pikkurilliin lakkasin kerroksen ja etusormeen kaksi O.P.I:lla. Tää on mun lemppari turkoosi/vaaleensininen cremelakka ja tää peittää melkeenpä täydellisesti kahdella kerroksella. Lakka levittyy tosi hyvin eikä valu kynsinauhoille.

Pikkurilliin ja peukkuun lakkasin sitten kaks ohutta kerrosta ihanaakin ihanampaa Daydreameria (joko oon hehkuttanu tarpeeks :D)   Lakka levittyi moitteettomasti, vaikka kuvissa näkyykin joissan kohti vähemmän glitterisiä kohtia. Se on ihan mun oma vika, kun lakkasin niin pimeässä ni en siinä huomannu.

Harp On It ihana hopeinen hololakka, aika vahvalla lineaarisella efektillä. Peittää hyvin kahdella kerroksella ja levittyy moitteettomasti.

Liquid Leather on mun luotto musta. Sillä saa leimattua hyvin ja se onkin mun ainut musta leimaukseen käytettävä lakka.

Lakat
O.P.I - Can't Find My Chezbook
Color Club - Harp On It
F.U.N - Daydreamer
China Glaze - Liquid Leather
 photo kblogii2_zpsk0mncwut.jpg

lauantai 27. kesäkuuta 2015

Fun..Fun.. F.U.N

Nyt se sitten tapahtui. Mä sorruin Indie -lakkoihin. Tai tapahtuhan se sortuminen jo vähän aikaa sitten, kun ostin kaks Picture Polishin lakaa. Sen jälkeen vannoin, että en osta enää. Mutta sitten tuli tieto tästä ihanuudesta, jota jo instassa vilauttelin. En vaan pystyny olemaan esittelemättä tätä ihanuutta heti.

Arvaatteko mitä sieltä paketista löytykään ?
 photo fun_zpsfvik7pwd.jpg

No sieltähän löytyy F.U.N Lacquerin Limited Edition 2015 -kokoelmasta lakka nimeltä Daydreamer. Mulla oli pitkään lempivärinä kaikki sinisen ja turkoosin sävyt, joten tää oli nyt sellanen hankita et ihan pakko saada. Varsinkin, kun se on vielä rajatusti saatavilla se oli aivan pakko kotiuttaa. Mun tiedon mukaan lakkoja tehtiin vain noin 100 kappaletta jokaista, joten kyseessä on aika harvinainen lakka.

Oon aivan IN LOVE! Niin ihana lakka tää on. Harmi vaan, kun ei peitä yksinään kunnolla. Mutta alle kun laittaa lähes samaa sävyä olevan cremelakan, niin kaikki on hyvin.  Se kimallus♥ 
 photo fun_zpsgjrhuzzy.png

Pitkään myös kaipasin, jotain uutta hololakkaa. Sillä ennestään omistin vaan muutaman puna- ja lilasävyisen. Päädyin samalla reissulla Cesars Shop'iin ostamaan Color Clubin Harp On It -lakan, joka on kuulemma suosituin hololakka tuosta kokoelmasta ja aika usein loppu.

 photo fun4_zpsg4pbyrlc.jpg

Seuraavassa postauksessa näette molemmat lakat kynsillä (:

maanantai 22. kesäkuuta 2015

Matattua lilaa

Terveiset täältä mökiltä. Tuli pidettyä tässä nyt vähän taukoa, kun mökille pääsin lomailemaan ja Juhannuskin oli. Mutta mennään asiaan eli kynsiin.

Viikko sitten halusin vihdoinkin päästä käyttämään mun uutta ihanaa O.P.I:n violettia lakkaa ja sen pohjalta nää kynnet on ideoitu. Mulla oli käyttämättömissä myös toinen siihen sopiva lila lakka ja siitä sit eteenpäin suunnittelemaan ja ideoimaan, mitä tehdään.

Yksinkertaisuus oli taas IN ja tein skittletet, joihin tuli 4 erilaista kynttä kolmella eri tekniikalla/lakalla.

 photo kblogi2_zpshz8jmjx9.jpg  photo kblogi_zpsztbd7nrj.png
O.P.I:n ihana tumman violetti creme peitti hyvin kahdella kerroksella. Kuvassa ei ihan välity lakan ihanuus sillä se on todella vaikea kuvattava. Purple Wish peitti myös hyvin kahdella kerroksella ja jostain syystä musta tuntu, se oli koostumukseltaan paksumpaa kuin Ginan lakat yleensä. Onko muilla samanlaisia kokemuksia ? 

Liukuvärin pohjalle lakkasin kerroksen Purple Wishiä ja siihen päälle töpöttelin kostutetulla meikkisienellä kaksi kerrosta lakkaa. Kolmen kynnen kuvassa yllä etusormen liukuväri oli ihan mun lemppari. Se oli ihan täydellinen ja toi O.P.I näytti niin nätiltä. Mattaus ajatus mulle tuli jo kesken lakkauksen ja mattasin lakkauksen mun tän hetken parhaalla mattalakalla. Päälle vielä muutama jättikokonen ympyräniitti, jotka saapu eBaystä just ennen ku tein nää lakkaukset.

Lakat

O.P.I - Do You Have This Color In Stock-holm?
GinaTricot - Purple Wish
Oriflame - The One Matte Top Coat

 photo kblogi5_zpshnlqy0e6.jpg

maanantai 15. kesäkuuta 2015

Ilmoitus!

Ensinnäkin vaihdoin blogin sähköpostiosoitteen. Elikkä säköposti osoite oli ennen laura-youpromised@hotmail.com nykyään laura-tk@outlook.com . Tämä muutos johtuu ihan, siitä että halusin oman elämäni helpommaksi, koska en aikaisemmin koskaan muistanut käydä blogin sähköposti kansiota katsomassa. Paitsi ehkä kerran kuussa. Nyt kaikki sähköpostit tulevat samaan paikkaan oman sähköpostini kanssa, joten näen ne heti. Mutta outlookin ongelmien takia osoitetta oli pakko vaihtaa enkä pystynyt pitämään samaa. Pahoittelen jos tästä jollekkin tulee suuria vaikeuksia, mutta mua tää vaan helpottaa niin paljon.


Toinen asia koskee Bornprettystorea. Jonkun postauksen lopussa mainitsin, että sain mahdollisuuden yhteistyöhön heidän kanssaan, jos tiettyä koodia käytetään kolme kertaa. Nyt pyydänkin uudestaan teidän apua elikkä jos olet tilaamassa BornPrettyStoresta voisitko mitenkään käyttää tätä koodia USPX31 . Koodilla saat 10% alennuksen heidän nettikaupastaan. Kiitos!

torstai 11. kesäkuuta 2015

Epäonnistumisen kautta onnistumiseen

Mulla ei ollu tällä viikolla tarkotus lakata kynsiä ollenkaan. Sillä mun oli tarkotus testata kahdenlaisia geeli lakkoja. Siis niitä jotka kuivuvat päivänvalossa, antavat kauniin kiillon ja niiden pitäisi kestää 7 päivää hyvänä kynsillä. Noh, minäpä lakkasin kauheessa kiireessä kyseiset lakat kynsilleni ja sain ihan kiitettävän lopputuloksen. En kuitenkaan saanut sitä kestoa. Luultavasti en levittänyt tarpeeksi hyvin päälyslakkaa kynsille ja sen takia ensimmäiset lohkeamat tulivat niin nopeasti. Pitää myöhemmin testata lakkoja uudestaan ja lakata ne ajan kanssa kynsille.

Mutta jos nyt kuitenkin sitten esittelisin nämä tämän kertaset kynnet. Kävin siis Porvoossa hamstraamassa muutaman Essencen lakan lisää ja halusin päästä niitä testaamaan heti. 

Päädyin aika yksinkertaiseen lakkaukseen joka kuitenkin miellyttää mun silmää aika paljon.

 photo kblogi2_zpsdxogld3p.jpg  photo Nimi puuttuu-1_zpse6vefpos.png
Indian Summer peitti kiitettävästi jo kahdella kerroksella, mutta minäpä onnistuin saamaan niihin sitten pari pientä kuprua aikaan, joten lakkasin sitten kaikkiin kolmannenkin kerroksen. Lakka on ihana korallin värinen creme ja levittyi todella hyvin. Ainoa miinus tässä lakassa on sen hankala kuvattavuus. Näistä kuvista toi missä näkyy kolme sormea on väriltään ehkä lähimpänä. Lakan väri on luonnossakin aika vaihtelevan sävynen riippuen siitä, miten valo siihen osuu.

Dustia lakkasin kerroksen On Airin alle taatakseni kunnon peittävyyden. Siihen päälle vielä kaksi kerrosta On Airia. Ja haluttu lopputulos oli täydellinen.

Käsin maalasin vielä kaikilla käytetyillä lakoilla tollasen ristikuvion ja kolmiot joka reunaan.

Lakat

Essence - Indian Summet
Essence - On Air!
GinaTricot - Dust
Essie - Blanc

 photo kblogi3_zpsorjtkyli.jpg

sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Uusia Essence ihanuuksia!

Nyt se päivä koitti, kun pääsin ostamaan Essencen lakkoja ihan meidän lähellä olevasta Itäkeskuksen Tokmannista. Eihän tätä päivää ole odotettu, kun siitä asti, kun Essencet saapuivat Lahden Kärkkäisille. Itäkeskukseen tuli kuitenkin vaan 1m mittainen hylly, kun esim. Lahdessa ja Porvoossa on se pidempi 2m pitkä. En kuitenkaan valita. 

Itäkeskuksesta nappasin mukaani neljä värilakkaa, alus ja päälyslakat sekä muutaman meikkituotteen. Kävin mä myös Kaisaniemen hyllyn tutkimassa ja ostin sieltäkin yhden lakan, jonka ostamatta jättäminen jäi harmittamaan aikaisemmin. Tänään kävin myös Porvoon Tokmannin hyllyä tutkimassa, samalla kun oli muutakin menoa sillä suunnalla. Mukaan lähti 5 uutta ihanaa lakkaa siitä kakkosmetrin hyllystä. 

Tikulle lakat peittää kahdella kerroksella tosi hyvin ja ovat koostumukseltaan hyvin levittyviä eivätkä valu kynsinauhoille.  Forgive me lakkaa olen jo kynsille asti kerennyt saamaan ja kynsilläkin se peitti kahdella kerroksella aivan loistavasti.

 photo kblogi4_zpsp7foivgp.jpg  photo kblogi2_zps0oygvfxq.jpg  photo kblogi1_zpsrmyukxva.jpg  photo kblogi3_zpswascg1yl.jpg

keskiviikko 3. kesäkuuta 2015

Kesäistä skittletteä

Apua! Otsikoiminen on niin vaikeeta #ablecs15 -haasteen jälkeen. 
Kuulin facessa taas huhua, että GinaTricottiin oli tullut uusia kesäisiä sävyjä kynsilakkoihin. Tottakai mun oli pakko mennä tarkastamaan tilanne ja tottahan se oli. Ja voi apua yks niistä oli ihana korallin värinen lakka. Ihan, kun mulla ei olis korallin eri sävyjä jo vaikka kuinka monta. Mutta, kun ne on vaan niin ihania.
Idea näihin kynsiin lähti taas vesimarmoroinnin pohjalta, sitä oli pakko päästä toteuttamaan. Netistä selailin vähän kuvia, missä oli vesimarmoroitu kynsiä ja sit niistä ideoista yhdistelin mieleiseni päässä. Jossain kohtaa kyllä pitää testata waterspotted -tekniikkaa, jota en ole vielä uskaltanut kokeilla. Heidi, kun teki vähän aikaa sitten niin ihanat waterspotted -kynnet. Siitä lähtien se on kummitellu mun mielessä, mutta vielä en oo saanu toteutettua.
 photo kblogi3_zpsyfl2al1g.jpg  photo kblogi_zpsceju8chr.png
Sweet Coral on niin ihanan värinen. Ihan tän väristä korallin sävyä multa ei edes löytynyt. Koostumukseltaan tää lakka oli mun mielestä vähän paksumpaa, kun Ginan lakat aikasemmin. En tiedä, saatoin kanssa kuvitella. Mutta tää peitti kahdella kerroksella todella hyvin ja, jos ois lakannu todella tarkaan ekan kerroksen niin jopa sillä ois saattanu peittää. R-A-K-A-S-T-A-N!
Azalea Pink toimi hyvin Sweet Coralin kanssa vesimarmoroinnissa. Vaikka tää kai edelleen katotaan planeettojen ja kuun asennosta, millon marmorointi toimii.
Metal Crushia taisin laittaa kolme kerrosta varmuuden vuoksi ja samalla yritin saada mahdollisimman rakeisen pinnan. En tiedä miks mulla on sellanen fiilis, että aikasemmin mun hiekkalakat oli kuivuessaan rakeisempia ja karheampia. Nykyään en kuitenkaan enää meinaa tuntea mitään niissä. Onkohan tälle joku syy ?
Lakat
GinaTricot - Sweet Coral
GinaTricot - Azalea Pink
Isadora - Metal Crush
 photo kblogi_zpskmlo0087.jpg